Back

Tjänster

Service

Maskinservice utförs vid oplanerade driftstörningar eller haverier. Vid preliminär haveribedömning öppnar vi genast distributionskanalerna mellan kund och reservdelsleverantör, för att kunna minimera leveranstiden på viktiga utbyteskomponenter.

För att reducera produktionsbortfall jobbar vi med högsta prioritet att få maskinen intakt så snabbt som möjligt.

Vi rekommenderar att ett reparationsarbete alltid kombineras med en övergripande service. Kontakta oss gärna i god tid så att vi tillsammans kan planera in maskinservice och finna ut aktuell reparationsstatus.

Installation

När ni planerar nyinstallera utrustning eller uppdatera befintlig maskinpark kan ni med fördel kontakta oss. Våra fackkunskaper gällande maskiner för mekanisk massaframställning gör oss till en nyttig resurs och en bra arbetspartner.

Erfarenheten ser som bekant runt hörn varför vi kan hjälpa er effektivisera komplexa processer för att ro projekt i hamn utan onödigt kostsamma dröjsmål.

Vi erbjuder dessutom unikt mervärde då våra djupa logistikkontakter världen över ofta kommer väl till hands när det kommer till att spara er både tid och pengar.

Renovering

Renovering av olika typer av Raffinör lagringar HC samt LC. Vi utför naturligtvis även andra renoveringar av processutrustningar i samråd med kunden, vi kollar på samtliga förfrågningar.

Slå oss
en signal!

Vi är processindustrins problemlösare och go-to partner för alla typer av projekt. Ring eller mejla oss och få rätsida på dina frågor om hur vi kan stötta och erbjuda lösningar åt ditt företag.  

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Cookiepolicy